Φαλακρό: Πλημμύρισε τουρίστες το χιονοδρομικό

Πάνω από 15.000 χιονοδρόμοι και εκδρομείς επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Δράμας τις ημέρες των γιορτών. Το κέντρο απέκτησε ζωή και πάλι, μετά από δύο χρόνια που έμεινε κλειστό ή υπολειτούργησε, καθώς δε χιόνιζε στην περιοχή. >>>

 

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του Φαλακρού, Περικλής Προσοτσανλής, χρειάστηκε να γίνουν εργασίες συντήρησης που ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις γιορτές, για να “πάρει” πιστοποίηση το Φαλακρό. Όλα, όμως, πήγαν κατ’ ευχήν.

Στην προσέλευση των επισκεπτών συνέβαλε ότι για πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια χιόνισε πριν από τις γιορτές. Με το χιόνι να ξεπερνά το ένα μέτρο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Με τη λήξη της χιονοδρομικής περιόδου θα γίνουν έργα διαπλάτυνσης του δρόμου προς το Φαλακρό, τεχνητής χιόνωσης και για την δημιουργία κέντρου διημέρευσης, που θα προσφέρει καφέ και φαγητό.

Το Κέντρο λειτουργεί κάθε Πέμπτη με Κυριακή και ισχύει ο κατάλογος τιμών που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα, www.falakro.gr.

Σχόλια