Τι καιρό θα κάνει σήμερα…

kafsonasΑίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο ως και 7 μποφόρ, με τη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά να φθάνει τοπικά και τους 38 βαθμούς Κελσίου, αναμένεται, σήμερα, από την ΕΜΥ, για όλη τη χώρα. Αναλυτικά: >>>

 

Για τη Μακεδονία και τη θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, ο καιρός αναμένεται αίθριος, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος ο καιρός θα έινια γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 18 έως 38 βαθμούς κελσίου. Στις παράκτιες περιοχές και τα νησιά κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς μικρότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος, καιρος: γενικα αιθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά κυρίως θαλασσια τμήματα 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 38 βαθμούς κελσίου. Στα θαλασσια και παραθαλάσσια τμήματα κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς μικρότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Ο καιρος: αιθριος. Άνεμοι: βορειοι 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στις νότιες περιοχές των νησιών και κυρίως στη νοτια Κρήτη κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς μεγαλύτερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα, καιρος: αιθριος. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα νοτια βορειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται, επίσης, αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 3 έως 4 βαθμούς μικρότερη.

Για αύριο Τρίτη 12-07-2011, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, και μονο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Σχόλια