Τι θα γίνει με τις χωματερές σε Χαλκιδική και Σέρρες;

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

xomateri_vergina_pirkagia_01
Η διαχείριση των απορριμμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες Χαλκιδικής και Σερρών είναι το θέμα των δυο διαδοχικών συσκέψεων που συγκαλεί, στο γραφείο του, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Θύμιος Σώκος, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011.

Στις 10.00 το πρωί, θα ξεκινήσει η σύσκεψη για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργος και οι Δήμαρχοι: Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος, Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, Κασσάνδρας κ. Βασίλειος Παπαγιάννης, Νέας Προποντίδας κ. Δαμιανός Ιορδανίδης και Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας.
Θα ακολουθήσει, στις 12.00 το μεσημέρι, η σύσκεψη για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μωυσιάδης και οι Δήμαρχοι: Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, Σιντικής κ. Απόστολος Καρύδας, Βισαλτίας κ. Δημήτριος Καλαϊτζής, Εμμανουήλ Παππά κ. Ευάγγελος Καλαθάς, Αμφίπολης κ. Γιώργος Βογιατζής, Νέας Ζίχνης κ. Ανδρέας Δαϊρετζής και Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης.
Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος η Προϊσταμένη και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Μακεδονίας – Θράκης καθώς και ο Προϊστάμενος και στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.

Σχόλια