Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βορειοανατολικά με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο 8 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά και βόρεια.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, οι μετεωρολόγοι αναμένουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδα(αν και, προς το παρόν, διαψεύδονται, καθώς επικρατεί ηλιοφάνεια σε ολόκληρο το νομό). Βελτίωση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Για την Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά έντονα. Εξασθένηση το βράδυ. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά θαλάσσια τμήματα 7 με 8 Μποφόρ. Από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Σχόλια