Άλλο να εργάζεσαι στα σκουπίδια, άλλο να σε πετάνε στα σκουπίδια

«Εργαζόμαστε στα σκουπίδια, αλλά δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας πετάξει στα σκουπίδια. Ο αγώνας συνεχίζεται». Αυτό τόνισε ο συμβασιούχος εργαζόμενος του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Ιωαννίδης, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΔΟΘ, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που αποφάσισε ότι ο ίδιος και άλλοι 159 συνάδελφοι του δεν καλύπτουν
διαρκείς και πάγιες ανάγκες.
Οι συμβασιούχοι, αλλά και οι μόνιμοι εργαζόμενοι στο Σύνδεσμο, αποφάσισαν να μεταφέρουν τις κινητοποιήσεις τους για μετά τις εκλογές για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα συμμετέχουν στις 19, 20 και 21 Νοεμβρίου στην απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ και ακολούθως θα σχεδιάσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
«Οι συμβασιούχοι με την απόφαση της δικαιοσύνης έφυγαν. Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολη η λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης και κάνουμε έκκληση στο υπουργείο Εσωτερικών να δώσει λύση», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια