300 μαθητές έγιναν... δάσκαλοι για το νερό στην Καλαμαριά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Μεγάλο Παιχνίδι του Νερού. Ήταν ένα χάπενινγκ για παιδιά, με θέμα: «Νερό, Πολύτιμη Κάθε Σταγόνα» της greenteam των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ-EUROLAB Καλαμαριάς, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Καθαριότητος και Πρασίνου του δήμου Καλαμαριάς, τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής «ΕΡΜΗ», τη Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς και την Τοπική Εφορία Προσκόπων.
Περισσότεροι από 300 μαθητές, μαζί με τους καθηγητές τους, τους προσκόπους και τα στελέχη της ΧΑΝ Καλαμαριάς, έπαιξαν και ταυτόχρονα ενημέρωσαν τους δημότες για την ανάγκη διαφύλαξης του νερού ως πολυτιμότατου αγαθού, με σκοπό τον περιορισμό της άσκοπης χρήσης του.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Καλαμαριάς, του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και της ΧΑΝ Καλαμαριάς, εκπρόσωποι των χορηγών που υποστήριξαν την εκδήλωση με δώρα και υποτροφίες, καθώς και πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα βιωματικά παιχνίδια των παιδιών.
Η εκδήλωση αποτέλεσε συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων περσινών εκδηλώσεων με θέμα «Ανακύκλωση Πλαστικού», που διοργάνωσε η greenteam ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ-EUROLAB Καλαμαριάς.

Σχόλια