Ας πρασινίσουν τα μπαλκόνια

Συμμετοχή στο διαγωνισμό «Πράσινο μπαλκόνι» μπορούν να δηλώσουν όλοι οι δημότες της Θεσσαλονίκης, που έχουν στολισμένο το μπαλκόνι τους με φυτά και λουλούδια. Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι η τελική φάση του φετινού διαγωνισμού για το «Πράσινο μπαλκόνι» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009, στις 21.00 , στο ανοικτό Θέατρο Κήπου, στο πάρκο της ΧΑΝΘ.
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να απευθύνονται στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, στο τηλ. 2310 525500, πρωινές ώρες, μέχρι τις 10 Ιουνίου. Επιτροπή της Αντιδημαρχίας θα επισκεφθεί κατόπιν συνεννόησης τα σπίτια και θα φωτογραφήσει τα μπαλκόνια. Στις 17 Ιουνίου θα γίνουν οι απονομές βραβείων.
Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Ν. Παπαγιαννόπουλος, «ο διαγωνισμός για το «Πράσινο μπαλκόνι» είναι μια ευκαιρία για να απολαύσουμε όλο και περισσότερα στολισμένα μπαλκόνια στη πόλη μας και καλούμε τους συνδημότες μας να επισκεφθούν την Ανθοέκθεση για να τα στολίσουν έστω και τώρα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα επιβραβευθεί με πολλά ανθοφόρα φυτά που θα προσφέρουμε από τα φυτώρια του Δήμου σε όλους τους συμμετέχοντες».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Πρασίνου, η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έχει ορισθεί για την 5η Ιουνίου, θα εορτασθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 15 Ιουνίου, λόγω των Ευρωεκλογών, με παρουσίαση της πορείας των δεικτών ατμοσφαιρικής ρύπανσης της Πόλης μας κατά το έτος 2008 και με την διοργάνωση ποδηλατοδρομίας το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου, στη Ν. Παραλία.

Σχόλια