Χιονίζει!

Σταμάτησε, αυτήν την ώρα(13.36) η χιονόπτωση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Συνεχίζεται στις ορεινές περιοχές του νομού και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδνίας. Πυκνό χιόνι έπεφτε, το μεσημέρι (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009) στη Θεσσαλονίκη -ακόμη και στο κέντρο της πόλης, αλλά ειδικά σε Πανόραμα, Πυλαία, Ασβεστοχώρι και Χορτιάτη.
Από το πρωί έχει κλείσει, για προληπτικούς λόγους, η επαρχιακή οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου.
Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται:
ΠΕΛΛΑ: Σε όλες τις επαρχιακές οδούς της Άρνισσας, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα
ΔΡΑΜΑ: Στην επαρχιακή οδό Δράμας - Αμφίπολης ,από το 25ο χλμ της Εθνικής Οδού Δράμας - Εξοχής, προς το Δημοτικό Διαμέρισμα Βώλακα και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού, από το 12ο χλμ. της επαρχιακής οδού Δράμας - Σιδηρόνερου, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Προσοτσάνης.
ΣΕΡΡΕΣ: Στις επαρχιακές οδούς Νέας Ζίχνης - Αχριανής, Αγ. Χριστόφορου - Αναστασιάς, Μεσσοράχης - Σφεληνού
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Από το 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου(μέσω Ιερισσού), στο επαρχιακό δίκτυο Αρναίας - Ταξιάρχη - Στανού, Πολύγυρου - Ταξιάρχη, Παλαιοχωρίου - Μεγάλης Παναγιάς - Ιερισσού και Νεοχωρίου - Αγίας Βαρβάρας.
ΗΜΑΘΙΑ: Στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Τριών-Πέντε Πηγαδιών.
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Στην παλιά εθνική οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου και Βίγλας), καθώς και στην επαρχιακή οδό Αετού - Νυμφαίου.

Το ποστ θα ενημερώνεται συνεχώς...

Σχόλια