Ψωμιάδης: "Ευχαριστώ τον Γ. Παπανδρέου"!

Αιχμές, κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, άφησε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, όσον αφορά το θέμα της λίμνης Κορώνειας. Ουσιαστικά, με τις δηλώσεις του, ο νομάρχης άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Παπανδρεου δεν ήταν ενημερωμένος για το θέμα.
Η πλήρης δήλωση του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
«Ο κ. Παπανδρέου έδειξε σήμερα στα στελέχη του τι θα πει υπεύθυνη πολιτική στάση, τι θα πει χρήσιμη για τον τόπο αντιπολίτευση, για ένα θέμα εθνικό το οποίο κάποιοι επιμένουν να το παρουσιάζουν ως πρόβλημα του Ψωμιάδη.
Προσυπογράφω τις δηλώσεις του για την αναγκαιότητα εθνικής πολιτικής για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη που θα σέβεται το περιβάλλον. Γιατί δεν είναι μόνο η Κορώνεια που έχει πρόβλημα. Δυστυχώς και άλλες λίμνες στη χώρα μας αντιμετωπίζουν μικρότερα ή ανάλογα προβλήματα. Το γνωρίζουν όλοι αλλά κανείς δεν κάνει κάτι.
Τον ευχαριστώ για τη στάση του. Θα ήταν ακόμη καλύτερο αν είχαμε προσκληθεί να τον ενημερώσουμε, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Νομαρχίας και οι επιστήμονες οι οποίοι έχουν προτείνει τις λύσεις που περιλαμβάνει το μάστερ πλαν. Γιατί, όπως είπε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά».

Σχόλια